vineri, 6 septembrie 2013

Pictorshop program

Oferta vasta de culori pictura, panza sasiu, sevalete, pensule, creioane desen, markere, pigmenti. Materiale pentru pictura: culori ulei, acrilice, tempera, acuarela, pensule, panza pe sasiu, sevalete.


Pentru artisti profesionisti, amatori sau studenti.

Vezi mai multe de la Pictor Shop Constanta, conectându-te la Facebook. Va asteptam in fiecare zi in magazinul Tomis Mall Constanta, cu programul 10:00 . Pictorshop va fi modificat dupa cum urmeaza: Magazin Pictor Bucuresti - Soseaua Orhideelor 27-vineri, . PictorShop este un magazin on-line cu produse pentru arta si hobby destinat artistilor plastici, profesionisti sau amatori, elevilor, educatorilor, .

Adresa: Bulevardul Tomis 15 Constanta, Romania Localitate: Constanta Judet: Constanta Telefon: 025407. PictorShop este un magazin on line cu produse pentru arta si hobby destinat artistilor plastici, profesionisti sau.


PictorShop este un magazin on-line cu produse pentru arta si hobby destinat. Nov, 2015:Programul de vizite în cadrul Spitalului . Cu o suprafata totala de 1mp, magazinul Colorit - Sala Palatului este cel mai mare .