luni, 23 septembrie 2013

Transformator microunde pret

Cuptor cu Microunde Produse Asemanatoare cu: Transformator de. WATTI pentru cuptoare cu microunde nou - PRET incepand de la 3Lei.


Cuptor cu microunde Produse Asemanatoare cu: Transformator cuptor microunde - PRET incepand de la 10Lei.

Transformator primar tip R9S5BA, alimentare 230V 50Hz pentru cuptor cu microunde ACP. Acest produs beneficiaza de transport gratuit. Oferte produse si servicii: transformator microunde. Producatori, distribuitori, furnizori - Suport farfurii microunde, Cuptor cu m.

Cumpar transformator microunde - CumpararipostăriMai 2016Aparat sudura in puncte - Idei si sfaturipostăriIan 2015Tensiune traf. ElectrocasnicepostăriOct 2014transformator cuptor cu microunde - Sectiunea.


Preturi si oferta de produse din gama transformator microunde din toate magazinele online din Romania. Suport farfurii microunde, Transformator 220V 110V . Stie careva unde as putea sa gasesc un transformator de la 220V la 110V care sa scoata o putere de 1000W? Imi trebuie pentru un cuptor cu microunde adus . Am un trafo de cuptor cu microunde care se alimenteaza la 220V Hz si scoate din cate am citit pe net undeva pe la Kv.


Salut, ma gandeam daca imi ajunge un transformator de cuptor cu microunde pe care scrie 1440VA pentru a alimenta doua amplificatoare . Orice cuptor cu microunde are urmatoarea schema de principiu:.

Articolul de fata se citeste pe nerasuflate si ridica pretul de piata al . Cuptor cu Microunde Produse Asemanatoare cu: Transformator cuptor microunde - PRET incepand de la 2RON. CUPTOR CU MICROUNDE-COMPONENTE- PIESE DE SCHIMB ,Piese Electrocasnice ,piese.


Clasa de energie (A++ = foarte eficient, E=mai putin eficient): E Putere: W Durata de viata me. Am un transformator , cel din poza de mai jos , unul dintr-un batran cuptor cu microunde , de pe vremea lu' Impuscatu'.