vineri, 6 septembrie 2013

Insula de perdele alba iulia

Ne gasiti in Alba-Iulia, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii , pe Bulevardul REVOLUTIEI vis-a-vis de LICEUL MILITAR. As dori si eu rulouri orizontale culoare alba , marime 74×14.


Pagini similareAvem magazine in urmatoarele orase: Alba Iulia, Bucuresti, Constanta, Dr.

Insula de Perdele va ofera cele mai bune solutii pentru amenajarea . Insula de Perdele va ofera posibilitatea de a stabili o intrevedere cu un consultant,. Adresa: Bulevardul REVOLUTIEI vis-a-vis de . Decembrie, in care Insula de Perdele si Jaluzele nu are magazin.

Doresc la comanda o perdea tip franjuri spaghetti portocaliu cu bej si alb in . Ne gasiti in Targu-Mures, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii, In Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Real, pe B-dul DECEMBRIE 191 la. In cat timp puteti face o perdea de 3m si o draperie de 3m?


Se poate gasi la dvs, perdea cu Piratii din Caraibe? Insula de Perdele va ofera peste 5de texturi si culori. Cateva fotografii le puteti vedea mai jos, dar cel mai simplu le puteti vedea si simti vizitand unul dintre . Cu voucherul printat te rugam sa te prezinti in magazinele Insula de Perdele:.


Auchan Militari, Real Pallady, Cora Rahova-Soseaua Alexandriei), Alba-Iulia, . Perdelele şi Draperiile Diego vă stau la dispoziţie pentru decorarea modernă a locuinţei Dvs.

Puteţi alege din peste 5de nuanţe şi texturi!