luni, 30 septembrie 2013

Modele flori crosetate explicate

Cursuri video gratuite de crosetat si de cusut pentru incepatori, retete. Aici voi posta diagrame pentru flori crosetate, adunate de pe net.


Explore Silvia's board Flori si frunze crosetate - diagrame -video on Pinterest, the world's catalog of ideas.

Crochet flowers, Crochet leaves . Cu siguranță ați admirat floricelele croșetate aplicate pe fustițe și căciulițe. Sunt mii de modele pentru a croșeta o floare, unele mai . Vezi mai multe de la Modele Crosetate, conectându-te la Facebook.

FLOWERS PATTERNS-CROCHET (MODELE FLORI CROŞETATE). Modelat ,margelit,crosetat,tricotat,modelaj,reciclat,idei pentru casa ,cadou perfect. Apoi decoreaza cu o pălărie de flori, legat de numărul Schema 4. Tutorial despre cum sa crosetezi o floare manual din ata apretata.


Modelul e unul inventat, foarte probabil folosit de multe alte persoane. Tagged: bluze dantela, bumbac mercerizat, comenzi dantela, crosetat manual, dantela irlandeza, dantela manuala, design dantela, flori crosetate, flori dantela, . Model crosetat de pandantiv cu floare mare, cu petale in relief si cu cordon lung ce se poate infasura de mai multe . Alte idei nastrusnice: Crizantema crosetata.


Mai multe modele crosetate explicate se gasesc si in brosura atasata.