vineri, 27 septembrie 2013

Cabana cheile cetatii rasnov

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Galerie foto Cabana Cheile Cetatii Rasnov. Poze cazare Cabana Cheile Cetatii Rasnov.

Situata intr-o poiana numita Cheisoara, la poalele Masivului Postavaru, strejuita de Muntii . Facebook pentru a lua legătura cu Cabana Cheile Cetatii şi cu alţii. Livingul cabanei va ofera un spatiu generos,unde va puteti petrece clipe de neuitat in fata semineului, jucand o partida de biliard sau tenis de masa in ambientul . Suntem situati intr o poiana,la poalele Masivului Postavaru,intre Paraul Rece si Rasnov.

Cabana Cheile Cetatii Rasnov: poze, date de contact, telefon, facilitati, dotari, amplasare, adresa si fotografii. Cheile Râșnoavei, RÂȘNOV - impresii sejur, discuții. Cheile Cetatii din Rasnov as dori si eu impresii. Pensiunea Cheile Cetatii Rasnov Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Pensiunea Cheile Cetatii Rasnov. Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Cabana Cheile Cetatii. Situata in Munte la Rasnov (Brasov - Rasnov), ofera Numai cazare in Camera, Apartament.


Fotografii pentru Cabana Cheile Cetatii situata la Rasnov in judetul Brasov - Rasnov. Situata intr-o poiana numita Cheisoara, la poalele Masivului Postavaru, strejuita de Muntii Bucegi.


Cabana Cheile Cetatii din Rasnov, Brasov - Pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Vezi detalii, poze, recenzii si preturi la cazare pe Portalturism. Pensiunea este situata intre Paraul Rece si Rasnov intr-o poiana numita Cheisoara la poalele Masivului Postavaru. Pensiunea Cheile Râşnoavei, clasificată cu stele, are o capacitate de de locuri,.


Retrasă în mijlocul naturii, pensiunea Cheile Râşnoavei este o oază de . Consultați informații practice, facilități și oferte speciale de cazare la Cheile Cetatii din Râșnov, județul Brașov, România. Fiind o cetate taraneasca, ridicata in evul mediu de locuitorii Rasnovului cu scopul de a se adaposti si apara in vremurile invaziilor vrajmase, trecutul ei este .