vineri, 20 septembrie 2013

Plante norocoase de apartament

Poate că nu ştiţi că unele plante care împrospătează aerul în jurul lor sunt şi. Afla care sunt cele mai cunoscute plante care aduc noroc daca sunt tinute in casa!


Top plante de apartament care aduc noroc. Potrivit teoriei Feng Shui, există anumite tipuri de plante ce aduc noroc, prin forma şi coloritul lor.


Cele mai norocoase sînt cele suculente, . Accesați Lucky bamboo sau bambusul norocos este de fapt Dracena. Potrivit unei traditii asiatice, ''bambusii'' oferiti sau primiti .

Plantele isi aduc aportul pozitiv atat in casa, cat si imprejurul ei, si sunt surse de. Cele mai norocoase plante sunt, potrivit maestrilor Feng Shui, cele cu frunze . Plante decorative care aduc noroc în casă, plante benefice, trifoi, busuioc, sporul. Din acest motiv este una dintre cele mai căutate flori de apartament.


Cei care aleg această plantă pentru apartament au parte de noroc pe. Tag-uri: , arbore de ja arborele banilor, bambus norocos, busuioc . Oricine ar trebui sa aiba cel putin o planta in casa.


Un studiu NASA vorbeste despre cateva plante in ghiveci care nu trebuie sa lipseasca din locuinta nimanui. O grădină bogată, cu plante sănătoase şi flori superbe, indică faptul că locuinţa respectivă se bucură de un bun Feng Shui.

O casa fara plante e mai saraca, parca, dar cu toate acestea inca exista o. Bambus” norocos (care de fapt este tot o specie de Dracena).