miercuri, 11 septembrie 2013

Matrite ipsos si fimo

Matritele Fimo sunt ideale pentru toate varietatile de pasta modelatoare FIMO. Matrita Fimo, forme de turnare de turnat ghips, pulbere de turnare, ceara, sapun, ciocolata, inghetata si sapun.

Importator pasta polimerica si unelte pentru . Datorita acestor matrite ,metoda de lucru este foarte simpla,avantajos. ReCreativ - Magazin ReCreativ si Educativ.

Matrite FIMO, texturi si forme toate intr-un singur loc la preturi atractive doar la magazinul online de FIMO si accesorii, Gemsale. Folosind plastilina, ipsos sau lut obtineti formele perfect definite. Aceste matrite le puteti folosi si pentru ciocolata ,combinand diferite arome veti obtine forme . Forme 3D pentru turnnare ghips, matrite pentru ipsos.


Gips hobby pentru turnat in matrite- 1kg. Matrita Fimo Texturi Baroque si Art Nouveau. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Forma matrita silicon pt martipan fimo cernit lumanari.


Matrita FIMO - Fluturi Matrita cu forme de fluturi si gargarite( cele din imagine). Ideala pentru fimo dar se poate folosi si pentru ceara, ipsos sau in bucatarie . In webshop-ul Kreativ Fun veti gasi o gama larga de modele si culori de.


Matrita silicon, lollipops diverse modele. Poate fi utilizata si reutilizata pentru a crea accesorii din fimo, rasina polimerica, ipsos si oricare alt material . Poate fi utilizata si reutilizata pentru a crea accesorii din fimo, cernit, rasina polimerica, ipsos, pasta ceramica, metal, .