luni, 30 septembrie 2013

Accesorii somiera

Casetele din plastic ajuta la prinderea lamelei din lemn de structura metalica a somierei. Diferite modele si dimensiuni de accesorii . Oferte cadru metalic pentru pat si somiera, preturi cadre metalice pentru pat si somiere, oferta.

Somiera cu cadru metalic 160x2cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Paturi.


Sisteme pentru paturi cu spatii de depozitare cu somiera si pistoane. Somiera este un cadru metalic ,cu lamele lemn in cazul nostru, folosita la sustinerea saltelei.

Spatiul dintre lamele ii ofera saltelei posibilitatea sa respire si sa va . Mobexpert somiera cu mecanism 90x200cm Evolution Livrare rapidă din. Mobexpert somiera actionata electric 160x200cm alb Serta essentials Livrare rapidă . La JYSK găsești o gamă variată de somiere, de diverse dimensiuni și pentru diverse tipuri de paturi și saltele. Pilote de pana si puf tratate antialergic si antiacarieni.


Somiere cu structura metalica si protectie saltele pat. Accesorii mobilier, balamale, sine quadro, sertare innotech, sisteme de culisare,.


Somiera este poate piesa cea mai importanta datorita careia putem avea un . TEMPUR│Saltele, Somiere, Perne Accesorii.

Vino la magazinul IKEA şi alege somiera potrivită pentru tine; poţi opta pentru o somieră reglabilă, care îţi permite să stai confortabil în orice poziţie. IKEA - LURÖY, Somieră, , 90x2cm, , stinghii din lemn de mesteacăn stratificat; se adaptează greutăţii corpului şi conferă un plus de supleţe saltelei. Fotografia afisata pentru produsul Pat Cami 1x 2cm, wenge, somiera inclusa poate contine accesorii care nu fac parte din pachetul standard de vanzare.


Comanda online somiere de la Somproduct, de la pretul de 22lei. Posibilitate de plata in rate fara dobanda. Tesatura realizata din polipropilen, matlasata si captusita cu poliester Ecofiber hipoalergenic.


Modelul cu panglici la cele patru colturi . Somiere Metalice - Suport metalic pentru sustinerea saltelei. Somiere metalice executate din profil de otel de 30×30.


Somiera ajuta sa respire bine salteaua si elimină umezeala de sub saltea.