joi, 19 septembrie 2013

Cosari autorizati

Membru fondator in Asociatia Cosarilor si autorizata pentru coserit. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori.

Suntem o firma specializata in coserit, membru fondator in Asociatia Cosarilor din Romania, dotati cu scule profesionale si camere de inspectie video. Curatare cosuri fum, cuptoare pizza si panificatie, seminee, aerisiri.


Curatare, montaj si intretinere cosuri de fum, seminee, barbeque.

In primul ran un cosar autorizat trebuie sa respecte legea, sa informeze in mod corect clientul asupra defectiunilor si asupra riscurilor la care . Firma coserit - Cosar autorizat curatare cosuri fum din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Un articol postat de IGSU arata ca, anual, în medie, din incendiile care se produc în România la gospodarii cetatenesti au.


Firma autorizata pentru: - curatarea cosurilor de fum, cosar autorizat - ofertare, dimensionare si montarea cos de fum profesional, ceramic sau inox - curatarea . Societate autorizata ASFOCH pentru servicii de curatare, verificare,montaj, consultanta, vanzari COSURI DE FUM, SEMINEE, SOBE TERACOTA, centrale . SC Alca Miral SRL ofera beneficiarilor servicii profesionale de curatare si monatre cosuri de fum ,curatre sobe,curatare si montare seminee,curatare cuptoare de . Cosar autorizat prestez servicii coserit,hornuri,teracote,seminee,tubulaturi,cuptoar. Un cosar autorizat trebuie sa respecte legea, sa informeze in mod corect clientul asupra defectiunilor si asupra riscurilor la care se expune, inlaturarea acestora .