marți, 24 septembrie 2013

Padurea ceala informatii

Odată cu evoluția incredibilă a comunicațiilor, odată cu internetul, care ne aduce informația la botul calului, au apărut pe de-o parte dorința . Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0257. Pădurea Ceala este o arie protejată de interes științific, ce corespunde.

Pădurea se întinde pe o câmpire spre Lunca Râului Mureș, la circa km sud de . Cel mai căutat traseu de biciclete din judeţul Arad este cel care străbate Pădurea Ceala. Traseul de biciclete Ceala are o lungime de 1km şi . Aradenii care au ales sa-si petreaca Mai in Padurea Ceala, loc traditional pentru aceasta zi de sarbatoare, au avut parte de o surpriza de .

Sky Trip va prezinta cazare la Centrul de vizitare Ceala oferindu-va solutii de cazare in Arad. Informatii; De vizitat; Oferte; Impresii; Parerea noastra.


Centrul de vizitare Ceala este amplasat in Padurea Ceala, la km de limita estica a zonei . Amenajarea a două locuri de picnic în pădurea Ceala, componentă a Parcului Natural Lunca. Astfel, pe fondul acestei informaţii, vor fi iniţiate acţiuni de.