joi, 26 septembrie 2013

Pensiunea brandusa predeal

VILA BRANDUSA are sufragerie de mp, bar, chicineta, terasa cu gratar si foisor, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, paza asigurata, posibilitati de . Vila Brandusa este cea de-a doua locatie ce se ridica la standardele primeia.

Dispune de o sufragerie de mp cu posibilitatea de a servi un ceai sau o ca. Situată în Predeal, Vila Brândușa Predeal are piscină interioară, saună și acces gratuit la WiFi în zonele publice ale casei. Piscina, Sauna, loc de joaca pentru copii, foisor cu gratar si locuri de parcare la Pensiunea Maria Predeal, cu doua locatii 1.

Pensiunea MARIA Predeal este amplasata pe culmea ce desparte Valea Prahovei de Valea Timisului, intre masivele muntoase Bucegi, . Inainte de a trece la impresii, trebuie sa specific faptul ca Vila ,,Brandusa, in care am fost cazati, are stele si nu una, asa cum este mentionat . Pensiunea MARIA Predeal, stele, cu doua locatii 1. Pensiunea Maria Predeal a distribuit postarea sa. Pensiunea Maria Predeal a adăugat fotografii noi — cu Pensiunea Maria Predeal.


Pensiunea Maria Predeal, stele, are doua locatii si practica urmatoarele tarife: 1. Europa România Predeal Vila Brandusa Predeal. Informaţii despre obiectul Vila Brandusa Predeal. Pensiunea Vila Brânduşa din Predeal este situată la minute de mers cu mașina de cele mai apropiate pârtii de schi din staţiune.


Vila Brandusa Tip specific unitate de cazare: Cameră twin. Oraş: Predeal Adresa locului de cazare: Sos. Găsiţi şi să rezervaţi cazare în România ca Vila Brandusa Predeal. Compara Oferte hotel, oferte şi citi comentarii.


Piscina, sauna, zapada si voie buna la Pensiunea MARIA Predeal, stele,. VILA BRANDUSA are sufragerie de mp, bar, chicineta, terasa cu gratar si foisor, .