joi, 12 septembrie 2013

Moneda chinei curs valutar

Yuani chinezeşti (CNY) şi Euro (EUR) Calculator al Ratei de Schimb Valutar a Conversiei. Yuani chinezeşti este moneda în China (NC, CHN).

Cursul de schimb pentru CNY are cifre semnificative. Cursul de schimb pentru Statele Unite ale Americii dolar a fost actualizat la 1 201 .

Cursul de schimb pentru Leul moldovenesc a fost actualizat la 1 201 August de la . Curs Renminbi chinezesc furnizat de BNR - Vezi cotatiile pentru renminbi chinezesc si. CNY) raportat la leul romanesc (RON) - Curs valutar moneda China. Moneda Următoarele bancnote şi monede euro se află în circulaţie: Bancnote de 1. Pentru alte valute există un schimb de curs (vânzare sau cumpărare).


Curs renminbi chinezesc azi - vezi cel mai bun curs de vanzare cumparare Renminbi Chinezesc in functie de BNR. Moneda chineză se numeşte Renminbi şi este emisă de Banca Poporului.


China pe baza chitanţei de schimb care are o valabilitate de luni şi scoşi din China. La schimb se practică cursul din ziua respectivă.

ISO 4217: CNY) este moneda națională a Chinei. Această listă de monede după țară cuprinde toate cele 1monede naționale actuale, după țară. Include toate monedele țărilor independente, parțial .