marți, 17 septembrie 2013

Mansarda fara autorizatie

Casa a fost renovata recent, proprietarul a transformat podul acesteia in mansarda fara sa schimbe aspectul exterior, fiind o casa din 1920 . Vecinul si-a cumparat o casa, pe deasupra caruia si-a dorit sa . Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a .

Pagina postăriIan 2015Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani. Mar 2013mansardare casa fara autorizatie de construire Pagina postăriIul 2010Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod.


Constructii ridicate fara autorizatie de construire - Cum se pot intabula. Problema intabularii constructiilor care au fost executate in lipsa unor autorizatii de construire emise in conformitate cu legislatia aplicabila sau .

Va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru amenajare pod , mansarda , dar fara sa schimbam nimic la exterior sau grinzi de rezistenta este nevoie . Pagini similareAutorizatia de construire (AC) constituie actul de autoritate al administratiei. Executorul judecătoresc Ioan Michiş şi soţia au început construcţia unei mansarde fără să aibă acordul coproprietarului şi autorizaţie de la . Inscriere mansarda in CF - salutdoresc sa iau un credit ipotecar de la o banca.


Constructie mansardapostăriNov 2014consolidare casa batraneascapostăriDec 2013Tepe la reconstructia unui acoperispostăriIul 2008Construire mansardapostărifeb. Constructie casa fara autorizatie, la ce suprafata este legala in. Letcani judetul Iasi care este construita fara autorizatie si . Browsing articles tagged with autorizatie de construire.


Urmeaza apoi intocmirea unui proiect de autorizare pentru a mansarda locuinta.