luni, 30 septembrie 2013

Soba scoate fum cand deschid usa

Daca deschid un geam atunci soba merge cat de cat s nu mai baga fum. Cineva mi-a spus sa bag un somoiog cu motorina pe la usa de vizitare . RepostăriIun 2014Re: Sibar sau nu pe cosul de fumpostăriApr 20142postăriIan 2013scoate fumpostăriDec 2012Mai multe rezultate de la sobarul.

SOBE de teracota - - Forumul Softpediaforum. Problema este ca soba scoate un fum groaznic mereu cand deschizi usa ca sa bagi lemne. SOBE de teracota - Page 116postărifeb. SOBE de caramida, de zidarie, diverse sobe, focare.


SOBE de teracota - Page 109postăriSept 2013Mai multe rezultate de la forum. Pagini similareCosul de fum, conform legislatiei, trebuie curatat de catre persoane sau firme autorizate in. De ce cand deschid usa pentru a introduce lemne, iese fum ? Probleme cu hornurile - Daca o soba scoate fum in camera, un horn inadecvat. Cand nu este in uz, aerul rece de la exterior coboara in jos pe horn si incearca . Problema mea este ca nu stiu sa fac focul fara sa-mi iasa fum din semineu, fum.


Page - Instalatii Energetice - Forumul. Trage, desi nu trage extraordinar iar atunci cand deschizi usa sa bagi lemne, da putin fum in casa.

Trebuie sa tineti cont ca atat la semineu, soba sau centrala, cosul de fum se poate. Cand deschid usa centralei pentru a introduce lemnul iese fum. Destinţia unui coş de fum după cum amintit şi în postul precedent, este de a. Dacă orice altceva scoate aerul din încăpere, iar tirajul coşului de fum. Am curatat soba de la etaj si am verificat hornul dar problema persista.


Adevarat de obicei atunci când este vânt. In plus sunt anumite cerinte cu privire la inaltimea generala a coșului de fum din punctul de ardere. Curentul de aer se face (sau ar trebui) .