vineri, 20 septembrie 2013

Cric pneumatic camioane

Cric Tone pneumatic hidraulic GEKO POLONIA ideal vulcanizare camion. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Cric pneumatic camioane tone StahlRhein (S H2200). GARANTIE NELIMITATA IN CONDITII DE UTILIZARE . Cric Heber Hidraulic T - TRJ7210-MK TRJ7210-MK.

Importator Geko Polonia Cric TONE pneumatic si hidraulic Ideal vulcanizari camioane dar si pentru a fi luat pe camion. Cric pneumatic de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Ideal pentru ateliere de mecanici auto, vulcanizari, camioane, utilaje mari.


Design ergonomic și greutate redusă (kg) pentru utilizare mobilă; Piston cromat și tratat pentru o durabilitate ridicată; Dotat cu . Cric pneumatic cu capacitatea de tone, cu roti si maner de metru pentru . Cric hidraulic cu actionare pneumatica pentru camioane si vehicule grele.

Oferte CRIC PNEUMATIC PLIURI, Cric pneumatic cu perna de aer - Cric Pneumatic Cu Perna pe Afacerist. Producatori, distribuitori, furnizori - CRIC PNEUMATIC TONE, Cric Pneumatic.


Cric de canal,pentru camioane,cu actionare pneumatica. Piese de schimb pentru vehicule de mare tonaj cric pneumatic second-han anunţuri de piese de schimb pentru vehicule de mare. Piese de schimb pentru vehicule de mare tonaj DAF cric pneumatic second-han anunţuri de vânzare de piese de schimb pentru vehicule de mare tonaj DAF . Cric pneumatic profesional Tone 225-450mm - BIT-504013-Cric pneumatic profesional Tone 225-450mm Producator Real PArts Capacitate Tone . Descriere:Cric pneumatic tone cu supapa de siguranta.


Pentru ridicarea vehiculelor grele ca de exemplu camioane de marfă etc. Acest cric pneumatic are un şasiu robust din oţel, mâner în forma de T cu valvă de . Masina de dejantat camioane Hofmann,Cric mega 25T si pistol pneumatic.


Cric pneumatic cu două perne de aer, capacitate 5t, înălțime minimă 150mm, înălțime maximă 330mm, presiune de aer 6bar.