joi, 19 septembrie 2013

Covoare traditionale bucovinene

Tesaturi, Covoare Produse Asemanatoare cu: Covoare traditionale din Bucovina ; din lana si textile; - PRET incepand de la 6Lei. Tesaturi, Covoare Produse Asemanatoare cu: Covoare traditionale din Bucovina ; de lana si ecologice; - PRET incepand de la 12Lei.


Covoare traditionale din Bucovina,deosebite, tesute manual la razboi, din lana, modele unicat.

Iulian Mihalachi - Mester tesaturi covoare - Bucovina. Tesaturile lui Iulian Mihalache se disting atât prin calitatea executiei cât si prin coloritul exceptional al . Societatea Cooperativa Mestesugareasca ARTA si ARTIZANAT SUCEVITA din Radauti are o traditie de de ani in producerea de obiecte de . Domnica Maciuc ţese covoare şi ştergare tradiţionale de de ani.

Câştigătorii Concursului Judeţean „Miss Mister Bucovina” ediţia . Sunteti strain si vreti sa cunoasteti meleaguri, traditii si obiceiuri diferite de ale voastre. Am mai avut ocazia să o cunosc personal pe doamna Rozica Miclescu când am fotografiat o casă cu arhitectură tradițională din Prahova.


Romanian Moods este prima colecţie de covoare cu motive tradiţionale româneşti, realizate prin tehnica hand-tufted. Vand scorturi traditionale bucovinene, lucrate manual din lână vechime ani, sunt . Vand scorturi traditionale bucovinene, lucrate manual din lână vechime ani, sunt nefolosite pastrate cu grija, ambele pentru 600lei . Explore Zona Bucovina, Rugs Romanian, and more!


Victoria Berbecaru – expozitie de covoare traditionale la MNAC - Lifestyle - PeTocuri.

Bucovina este cunoscută pentru costumele sale populare, mobila, olăritul, tapiserie şi covoare. Fiecare detaliu al acestor meşteşuguri reflectă istoria şi . Traditii , obiceiuri si mestesuguri din Bucovina.


Bucovina este cunoscuta pentru costumele sale populare, mobila, olaritul, tapiserie si covoare. Selectia noastra de covoare manuale, traditionale romanesti, este unica.


Covoarele manuale persane romanesti, modelele “Bucuresti”, “Bran” si “Mures”, . Se pot remarca prosoapele brodate pe pereti si covoarele tesute pe podea.