miercuri, 25 septembrie 2013

Analog bisericesc preturi

Mobilier Bisericesc - Echipa profesionista cu experienta de peste ani in mobilier sculptat manual. Oferta pret: Catapeteama, Strana, Iconostas, Tetrapod. Catapeteasma Poiana Marului Catapeteasma Poiana Marului.


Aceste preturi sunt informative si pot suferi modificari in functie de . Obiecte de Cult Analog si Suport Evanghelie preturi, Bizanticons Art magazin obiecte de cult,. Currently viewing archives from MOBILIER BISERICESC.


CRUCE PENTRU ALTAR (STAVROS) Arta-ortodoxa.

ANALOG BISERICESC SCULPTAT IN LEMN MASIV. Ioan art-Mobilier bisericesc Neamt, mobila bisericeasca,sculptor grumazesti.


Piatra Neamt , axionita si analog mobilier bisericesc, usi de biserica din lemn . Acasă Obiecte de cult- Obiecte bisericesti Analog Evanghelie. Hristos a Inviat care sunt preturile pe care le practicati,la metru patrat sau la . Atelier de sculptura bisericeasca , mobilier bisericesc sculptat , catapeteste , strani , mobilier. Hristos a Inviat care sunt preturile pe care le practicati,la metru patrat sau la bucata,etc.


Iconostas sculptat din lemn de paltin: Mobilier Bisericesc, Strane, Tron Arhieresc, . Mobilierul se realizeaza la comanda in functie de cerintele clientului. Aflat in Obiecte Bisericesti Etichete: Uși imparatesti din lemn sculptat pentru.


Aflat in Obiecte Bisericesti Etichete: Analog sculptat din lem de stejar cu un picior . Dvera si analog brodate pe catifea, cu motive florale; modelul se poate face pe orice culoare  sau material cu icoanele dorite de dvs. Mobilier bisericesc, catapetesme, mobilier sculptat, obiecte cult din lemn.


Preturile sunt informative si pot suferi modificari in functie de preferintele fiecarui client. Iconostas din aliaj metalic patinat cu bronz. Pret: Pentru a obtine cel mai bun pret de pe piata, sunati acum la .