vineri, 27 septembrie 2013

Hidrofor cu ejector

Vezi toata gama de Hidrofoare cu ejector aspiratie metri. Schema montaj hidrofor cu ejector ori pompa de suprafata cu ejector format din:- stut metalic indoit 1`` x bucati- stut . Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria HIDROFOARE.

Montarea unui hidrofor si distributia catre viitoare aspersoare. Acest kit pentru montaj hidrofor cu ejector usureaza munca instalatorului si timpul beneficiarului, ramanand de cumparat doar cele tevi dintre ejector si hidrofor.


Chiar daca am avut de-a face vreodata cu un hidrofor sau nu, trebuie sa stim cat de importanta este o pompa hidrofor cu ejector. Hidrofor cu ejector aspiratie metri Jetd 1cu vas de litri P=1100W h=debit 1200 .

Ejectorul ajuta daca e bine proiectat,altfel incurca. Oricum la 9m important ca teava ce intra in hidrofor(pompa)sa nu fie in nici un caz mai mica . MENTIONEZ CA DISPUN DE UN HIDROFOR CU EJECTOR SI NU . Trebuie să montez un hidrofor cu ejector şi nu am mai făcut asta până acuma.


Ejectorul are un tub şi un mic clopot care nu ştiu unde şi cum . Ne-am obisnuit sa vedem mai peste tot cum companiile care isi respecta statutul si numele aleg sa puna la . Pompe cu ejector adancime de aspiratie Da. Pompe cu ejector - Date tehnice, manuale si accesorii.


Un hidrofor cu ejector poate fi folosit acolo unde adancimea de forare este destul de mare, de regula peste metri si este un dipozitiv ce poate fi folosit.

Cumpara Hidrofor cu ejector Vb25m ELPUMPS online de la eMAG la pret avantajos. Store comercializeaza hidrofoare pentru uz casnic (casa si gradina) si uz profesional.


Asiguram garantie si service la toate produsele noastre! Un hidrofor cu ejector are doua tevi de la pompa in put si in timp ce trage apa din put pe o teava, trimite o parte inapoi prin a doua teava.


Ca sa poti identifica facil cel mai bun hidrofor cu ejector pe care ti-l poti permite, citeste ghidul nostru, oferit de specialisti.