marți, 3 septembrie 2013

Curs croitorie bucuresti

Curs de Croitorie Tehnologie – Modă, acreditat de A. Curs croitorie-dama din Noiembrie 2016. BFW la editia de iarna a celui mai mare show de fashion din Bucuresti.

Curs Design Vestimentar numai la Atelierele ILBAH. Aprofundeaza acest minunat domeniu prin modulele de proiectare vestimentara,croitorie . Atelierele ILBAH iti recomanda un curs complet: Curs Croitorie autorizat!


Buna, Mi-ar placea si mie sa invat croitorie, insa nu ptr calificare, ptr mine ca hobby, sa -mi pot face si eu cate ceva mai simplu sau macar sa ajustez.

Durata: luni luni teorie; luni practică. Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita şi în rate! TOTUL DE LA IN 1ORE DE CURS SAU LUNI ! Cursuri - Meditatii Alte cursuri si traininguri.


Croitorie Daca doriti sa va puneti in valoare abilitatile si pasiunea de a crea cele mai frumoase vesminte, dar nu stiti de unde sa incepeti, FEG . Cursurile de croitorie pentru adulti si copii ale Institutului de Moda. Institutul a fost premiat la ultima editie a Bucharest Fashion Week 2015 . Cursuri de croitorie incepatori din Nov. Imagineaza-ti cum este sa iesi invatata de .

DIPLOMA OBTINUTA : Initiere – Croitor imbracaminte dupa comanda. Academia de Croitorie - Cursuri de croitorie: Save the date: Martie 2015. Te asteptam cu drag la cel mai interesant curs de croitorie organizat in Bucuresti.


CROITOR - BUCUREŞTI, curs calificare, practicã, formatori specialişti, cost curs 8lei, plata în rate, reduceri pentru plata integralã deschiderea 01 . M-am inscris la curs de croitorie, in Bucuresti. Acum aproape saptamani am fost la o vizionare. Si eu sunt din Sibiu si, daca mai esti interesata de cursul de croitorie,. El se desfasoara la Institutul de Moda Salomeia Truta in Bucuresti.


O alegere potrivită în deslușirea tainelor croitoriei - învățăm să construim tipare,. Preţron Curs de croitorie - dama din 0 si Oct. Denumire curs: Croitor imbracaminte dupa comanda.


Calificarea: Croitor îmbrăcăminte după comandă.