vineri, 5 iulie 2013

Rame tablouri bucuresti

Rame tablouri inramari profesionale picturi reproduceri postere icoane oglinzi decorative rame foto colectii tablouri inramari. Executam inramari pentru: pictura, postere, fotografii, goblenuri, oglinzi, icoane, harti etc.


Rame pentru tablouri din lemn sau plastic, la metru liniar sau incheiate.

Profile de rama pentru panza sasiu, grafica, oglinzi sau fotografii. Rame tablouri si inramari oglinzi decorative rame foto. Firma Intact este o firmă fondată în anul 19cu o activitate de bază care are menirea de a completa un gol existent pe piaţa serviciilor, .

Rama de tablou, aurie, patinata, pentru picturi clasice, elegante. A gasi rama potrivita pentru a pune in valoare o lucrare de arta este o arta in sine. La noi veti beneficia de asistenta de specialitate in alegerea ramei, rame de cea mai buna. Oferta de servicii de inramare cu rama metalica sau de lemn, cu si fara. Livrarea este gratuita in Bucuresti, pentru comenzi de peste 3RON (incl. TVA). Rame tablouri, oferte si promotii la Magazin tablouri canvas, postere, rame, calitate.


Proiectati propria voastra rama cu aplicatia de dedesubt, alegeti o imagine, specificati dimensiunile, in final trimiteti comanda. Fă o schimbare şi înrămează-ţi fotografia favorită, apoi agaţ-o pe perete! Avem o mulţime de postere gata de agăţat, dar poţi înrăma şi fotografii personale, .

Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Set tablouri rame lemn stejar si geam sticla decoratiuni - IKEA. Facebook pentru a lua legătura cu Rame Tablouri Crissys Prod şi cu alţii.


Sector BUCUREŞTI, Cod Postal 061444; 021-42898.