luni, 8 iulie 2013

Cala aduce ghinion

Limba soacrei are un statut mai special între plantele ce aduc ghinion în casă. Despre această plantă nu se spune că ar aduce ghinion în orice . Una dintre cele mai cunoscute plante despre care se spune că aduce ghinion în casă.

Unii cred că planta „dieffenbachia” aduce ghinion și nenorocire, alții sunt convinși că floarea Calei. Specialiștii în Feng Shui spun că numai . Asadar, asa cum exista plante care iti pot aduce noroc, la fel exista si plante care aduc ghinion.


Uite un top al plantelor care aduc ghinion.

Superstitii de noroc si ghinion – Ce aduce ghinion – obiecte. Plante care aduc ghinion : cactusi, cale, iris, ficus, garoafe- unii considera ca . Vâscul- apără de trăsnet și de fulger locuința în care este așezat și este de bun augur să-l ai în casă la trecerea dintre ani, pentru că aduce . Multe persoane, mi-au zis ca ai necaz in familie daca, ai cala in casa.


Ideea ca o floare aduce ghinion sa inscrie in superstitiile de mai jos, . Se spune despre aceste flori, calele, ca sunt flori pentru morti. Am fost la atatea inmormantari si nimeni nu a dus nici o cala.


Cala se oferă unei persoane mândre, cu o frumuseţe aparte. Există superstiţii care spun că această floare ar aduce ghinion.