joi, 25 iulie 2013

Gm italia sofa

Industria producătorilor de mobilă este în continuă dezvoltare, existând o tendinţă de creştere anuală a volumului de produse în piaţă. Produsele sunt confectionate si pentru export.

Pentru a va asigura de calitatea produselor noastre, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din . GP Sofa a evoluat permanent de la înființare, produsele sale ajungând astăzi să fie comercializate pe teritoriul a patru continente: european, . Produse de calitate realizate de personal instruit Gama de produse GP Sofa .

Industria producatorilor de mobila este in continua dezvoltare, existand o tendinta de crestere anuala a volumului de produse in piata. GP SOFA SRL - CUI 138888- Toate datele firmei! Prinde oferta 2+la abonamentele RisCo si ai acces la toate produsele RisCo!


Produsele pe care le comerializăm noi, de la GP Sofa, sunt cunoscute de câțiva ani buni în Cluj, acestea fiind vândute și în alte magazine . Italian sofa executa si modele personalizate la comanda. Produsele noastre au obtinut calificativ pozitiv din punct de vedere al calitatii, rezistentei si stilului . GM Italia Sofa - Fabrica de Canapele Satu-Mare, Producator Canapele Lemn Masiv, Canapele Extensibile, Coltare Extensibile, Canapele Living, Fotolii Relax, . Italia Sofa - productia de canapele din lemn masiv G. Italia Sofa este specializata in productia de canapele din lemn masiv, . Catalog stofe GM Italia, pentru canapele extensibile si fotolii, coltare.


Culorile stofelor prezentate pot fi diferite . Pentru preturi detalii va rugam accesati.