vineri, 5 iulie 2013

Canapele arad cotta

Mobilierul de şezut pe care îl producem . Our seating furniture is designed for people who want to . Canapele moderne pentru un living deosebit de confortabil.

Modelele sunt confectionate din stofa, piele naturala si piele ecologica. Canapele si coltare extensibile - catalog Cotta 20- prin Impero Timisoara.


CENTER oferă clienților ARED reduceri de la toată gama de canapele și colțare marca COTTA. Apartamente noi in Arad si Oradea de la dezvoltator .

Setul de canapele Dunja - produs de COTTA Arad - beneficiaza de aceeasi calitate recunoscuta la nivel international. României, în comuna #536; iria, jude #539; ul Ara care se . Producătorul de canapele Cotta din Arad a revenit la cifra de afaceri din 2010.


Compania, una din cele mai mari din România, este cel mai . Afacerile producătorului de mobilă Cotta Internaţional Arad au crescut anul trecut cu 1, la milioane euro, iar producţia pe anul în curs a . Cotta International Arad este o companie specializata in productia de mobila - Citeste ultimele stiri despre Cotta International Arad Citeste pe wall-street. Fabrica de mobilă COTTA INTERNATIONAL din Ara unul dintre pilonii.


COTTA INTERNATIONAL SRL, localitatea Ara judet Arad. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Arad.

Vând canapea aproape noua, cumpărată in luna Octombrie 201 fara nici un defect, Extensibila, foarte comoda.