miercuri, 17 iulie 2013

Adeziv pentru tehnica servetelului

Lacul-adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa; nu dăuneaza pielii și poate fi folosit cu ușurinta si încredere chiar și de copii. Importator de materiale pentru decupaj, tehnica servetelului.


Adeziv decupaj, Lac si medium de crapare si patina de invechire.

Adeziv si Lac - Decupaj - universal - Pentart - 1ml - cod 50102Ideal pentru. Buna ziua,as dorii sa confectionez si eu astfel de cutii cu tehnica servetelului dar . Magazin online Hobby Tehnica servetelului Adezivi si lacuri.

Lacul adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa; nu dăuneaza pielii și poate fi folosit cu ușurinta si încredere chiar și de copii. Adeziv lac pentru tehnica servetelului art Potch 7ml.


Tehnica decoupage-ului sau a servetelului e foarte simpla. Ai nevoie de un adeziv special pentru aceasta tehnica.


Servetele ideale pentru decorarea obiectelor prin tehnica servetelului dar si de colectie. La aceasta tehnica se folosesc adezivi si lacuri finale speciale pe baza .

Pentru textil filosiţi lacul-adeziv pentru tehnica şerveţelului pe textil deoarece după uscare, acesta se poate fixa prin călcarea cu fierul de călcat, . De curand am inceput sa incerc tehnica servetelului pe diverse. Producator: Marabu Lac lucios transparent adeziv pe baza de apa, ideal pentru Tehnica de Servetele.


Lacul aplicat cu ajutorul unei pensule se usuca in jur de . Producator: Marabu Mediu transparent pe baza de apa folosit in Tehnica de Servetele sau aplicat pe materiale precuin, bumbac, stofe cu max. Este foarte potrivit pentru decorarea prin tehnica decoupajului a obiectelor de lemn, carton presat, teracota, ghips, piatra, polistiren. RON Adeziv pt tehnica servetelului ml ad0695. A fost un curs cu notiuni introductive si elemente de baza in tehnica de.


Va oferim hartie, adeziv si alte materiale pentru decupaj. Daca s-ar fi lipit cu adezivul lac decupaj universal, fondul servetelului s-ar fi observat in continuare. Dar acum se va vedea doar fondul pe care-l .