vineri, 12 iulie 2013

Facultatea de arte cluj rezultate admitere 2016

Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca (UAD) se impune în spațiul naţional şi internațional ca. Rezultate proba generală de desen, admitere licenţă, sesiunea iulie 2016.

Eventualele contestații se adresează comisiei centrale de admitere și se depun la . Admiterea la unul dintre programele de studii universitare de licență oferite de. Depunerea dosarului de înscriere în perioada - iulie 201 între orele .

Rezultatele concursului de admitere, verificate şi aprobate, se aduc la cunoştinta celor . Admitere Universitatea de Arta si Design. Specializari Facultatea de Arte Plastice din Cluj-Napoca. Vezi procedura de admitere, actele necesare pentru . Admitere Facultatea de Arte Plastice Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca - date admitere, calendar, rezultate si subiecte pentru admiterea 2015.


Facultatea de Teatru şi Televiziune are o misiune didactică, dar şi de cercetare ştiinţifică și creație. Teatru și Artele Spectacolului și Cinematografie și Media. Deschiderea anului universitar 2016-201 Teatru și CFM.


Listele finale actualizate pentru admiterea nivel licenta si masterat.