marți, 16 iulie 2013

Dormitor mov cu alb

Pe langa alb, gri si negru, care se asorteaza cu absolut toate culorile spectrului cromatic,. In dormitor, de pilda, puteti imbraca peretele pe care este amplasat patul matrimonial in tencuiala decorativa intr-o nuanta subtila de lila . Baie cu faianta mov inchis si gresie crem; Birou zugravit in violet cu mobila alba; Cada lila cu picioare albe; Camera de fetita decorata cu mov si alb.

Perdele simple violet pentru dormitor; Perete de mozaic in nuante de mov si canapea . Dormitoare, Camere de Tineret si Copii cu design deosebit. Dormitoare pentru adulti si tineret din materiale de ultima . Un dormitor mov poate să fie foarte stilat, atât timp cât respecți câteva.

Un dormitor alb te va ajuta sa te relaxezi dupa o zi grea la serviciu. Iar dormitorului trebuie sa ii acordam cea mai mare atentie.


Combinatiile de albastru cu alb sau verde cu alb relaxeaza cel mai mult conform . MOBILA DORMITOR - mobila dormitoare moderne - mobila dormitor modern, mobilier. Dormitoare rosii, dormitor rosu, dormitor mov, dormitor roz, dormitor alb .