vineri, 26 iulie 2013

Preturi coserit

Strict Prest Cluj efectueaza servicii de coserit. Legea obliga desfundarea cosurilor de fum anuala, pentru evitarea incendiilor si exploziilor. Descoperiti cosar la preturi reduse (produse).

Cosar Autorizat Prestez Lucrari de coserit: Verificat, curata, desfundat cosuri de fum, Sobe, centrale si . Descoperiti curatare cosuri fum la preturi reduse (produse). Curatare cosuri de fum, sobe de tetacota, seminee de la Amira Coserit Srl- .

Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru adeverinta coserit. Obtine pretul cel mai bun pentru adeverinta coserit.


AMIRA COȘERIT SRL- este membră autorizată ASFOCH România (Asociația Hornarilor Constructorilor de Coșuri de fum și Șeminee), oferindu-vă soluții . Curatare cosuri fum – Activitate de coserit ce trebuie facuta de un cosar autorizat. Un cosar autorizat este dotat cu scule profesionale de . Ne cerem scuze pentru eventualele diferente care apar intre . Curatare cosuri fum, cuptoare pizza, seminee si hote restaurant. Pret: 75EUR(fara TVA) Aproximativ: 3RON .