luni, 29 iulie 2013

Ultrasunete caini pe telefon

Din fericire, există aplicații de speriat câinii, atât pentru Androi cât și pentru. Black Friday: telefoane vechi pe care încă le poți cumpăra. Descriere: O aplicatie pentru telefoanele Android ce emite ultrasunete pentru indepartarea tantarilor, cainilor si pisicilor.


România are o mare problemă cu maidanezii, asta se cunoaște. Din fericire, există aplicații de speriat câinii, atât pentru Androi cât și pentru . Din fericire, există aplicații de speriat câinii, atât pentru Androi cât și pentru iPhone.


Cum poate fi conectat la internet orice telefon.

Uita de scumpe carti dresaj canin și cursuri dresaj canin. Aici vine cel mai bun “Fluier caini” aplicati android gratis care vă va ajuta cu siguranta. Acesta aplicatie poate indeparta cainii din jurul tau imediat. Aceste ultrasunete nu sunt pentru caini, cele pentru caini nu le putem.


Buna, am auzit ca exista ultrasunet anti-caini pe telefonul mobil, as vrea daca ati putea si daca exista sa imi dati un site de unde as putea . Cautare: “aparat ultrasunete impotriva cainilor” pe eMAG. Lasa-ne numarul tau de telefon si iti vom trimite link-ul de download.