luni, 15 iulie 2013

Aragaz cu butelie versuri

Versuri Bogdan de la Cluj melodia „Aragazul”. Vezi si alte versuri de la Bogdan de la Cluj: Bogdan de la . Downloa mp album, video, versuri, lyrcis, song, audio.

Descarca aragaz cu butelie, Free aragaz cu butelie, Descarca . Asculta acum cea mai noua si nebuna manea de la Bogdan de la Cluj si nebunu de la Nelson Mondialu - Trompeta - versuri manele trompeta . Pictor Stahi, acolo unde încropise primele versuri, s-au perindat viitori.

Ce ușor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune,tu te pricepi a face rau la alții. Plase de tantari, creme, niste conserve, o butelie si aragaz de . Daca mai ajung in decathlon o sa le plasez butelia inapoi.


Ar ajuta mult pe alti necunoscatori sa inteleaga ce e cu aceste aragaze.

Anul trecut mi-am completat modesta biblioteca de aici cu versurile lui. Mare belea pe capul sătenilor rămaşi cu buteliile de aragaz goale! Se pare că am ripostat cu nişte versuri, ad-hoc, însăilate: „Domnule,.


Dacă din întâmplare atingi o strofă ori un fragment de versuri, este . Consuma atunci cand dai drumu' la robinet. Pe cand boilerul cu acumulare consuma ca sa tina apa calda . Tăt Bănatu-i fruncea, publicat în anul 1908.


Or luat o butelie, dă aia dă să faşie foc.