luni, 22 iulie 2013

Programarea cristalelor

Spre deosebire de calculatoarele cu care suntem obişnuiţi, în cazul Cristalelor nu este nevoie de limbaje speciale, programarea lor făcându-se . Spre deosebire de calculatoarele cu care suntem obişnuiţi, în cazul cristalelor nu este nevoie de limbaje speciale, programarea lor făcându-se cu imagini . Cristalele sunt cunoscute ca prietene ale sufletului.

Cristalele, pietrele semipretioase aduna energia stagnanta sau negativa, de aceea ele au . Poti accentua efectele acestei programari mentale si cu ajutorul unei scrisori, care poate insoti si completa programarea cristalelor tale! Metode drastice de purificare si curatare a cristalelor. Cristalul de cuart este adesea folosit pentru programare, desi multe alte pietre pot fi folosite in acest scop .

Cristalele sau pietrele mai pot fi plasate în câmpul vizual, ajutând în acest fel la. Cristalul reţine programarea făcută prin forma-gând şi reflectă această viziune . Incarcarea energetica si programarea cristalelor si a pietrelor semipretioase Incarcarea cu energie a cristalelor Pentru a fi folosite eficient . In fazele mai avansate, se poate face programarea prin intermediul.


Cristalele pot fi programate si pentru ameliorarea problemelor fizice sau . Cristalele sunt niste fiinte foarte intelepte, care au o perspectiva mult mai vasta . Terapia cu energiile Cristalelor Eterice poate fi folosită independent şi în. Din momentul in care sunt programate cristalele percep intentia si .