luni, 29 iulie 2013

Carnatar inox de vanzare

Aparat de facut carnati(carnatar) nou Capacitate:10kg Material:inox. Carnatar aparat de umplut carnati (CARNATAR)din INOX . Carnatar din inox (masina de umplut carnati).

Carnatar aparat de umplut carnati (CARNATAR)din INOX. Vand mașina de tocat electrică Mirya cu accesorii de roșii si carnati . Masina De Facut Carnati Mici Micul Fermier 4kg inox YG-2008PA carnatar vanessa.


Carnatar vertical Micul Fermier profesional 5KG inox masiv.

Afla detalii despre Carnatar, aparat de umplut carnati si caltabosi, Litri si vezi parerile celorlalti. Aparat de umplut carnati din inox Vanessa 4KG KY-2008. Vand Carnatar (utilaj de umplut carnati) : - capacitate litri; - diametru cilindru cm; - lungime cilindru cm; . Carnatarul este usor de utilizat si indisponibil pentru orice gospodarie. Este realizat din inox avand suport, baza.


Aparat de umplut carnati Renberg RB 4001-5Kg Carnatar capacitate kg, Material:aliaj de aluminiu. Masina de umplut carnati din inox Guzun 200 pentru Kg de carne si este ideala pentru aprepara carnati . Vand carnatar de inox (utilaj de umplut carnati), cu capacitatea de litri.