joi, 25 iulie 2013

Piscina tnt bacau

TNT CLUB SPORT detine piscine exterioare, deservite de o zona de plaja cu o capacitate de peste 3de sezlonguri. Zona de plaja are si doua terase in aer . Este timpul sa descoperiti locul ideal de relaxare si buna-dispozitie in clubul nostru de excelenta.

Situat in afara Bacaului, special construit departe de poluarea . Bazinul TNT CLUB SPORT este singurul din Bacau a carui apa se dezinfecteaza prin electroliza sarii. Principalul beneficiu al acestui proces este faptul ca apa . See more of TNT CLUB SPORT by logging into Facebook.

Irina Amalia Băcăoanu added a new photo — at Piscina Tnt. Caracteristicile Proiectului: Dimensiunea piscinei interioare : m x m x m; Sistem de control al apei prin Skimmere . Fotografii de la bazinul de înot din Bacău – TNT Club Sport.


TNT Club Sportiv - Super tare pentru Bacau si nu numai! Exista piscina acoperita, cu apa incalzita, care in anotimpul cald devine . Pacific-Execitie Piscine-07222021-Proiect Tnt Bacau. Baza Sportiva TNT, din Bacau, a inaugurat, vineri, aprilie, Bazinul.


Cine doreste sa beneficieze doar de piscina, trebuie sa achite de lei. Majoritatea locatiilor din judetul Bacau ce dispun de piscine si locuri de plaja si-au.

TNT Club Sport a deschis piscina în aer liber de pe mai. Un prim popas l-am facut la piscina Levisticum, situata in partea de sud a orasului,.


Tot in aceasta zona, am vizitat baza de la TNT Club Sport. TNT , piscina unde te poți ineca liniştit, la ofertă. Bacău şi trebuie sprijinită , dar peste unele lucruri, .