luni, 8 iulie 2013

Stropirea pomilor fructiferi toamna

Culesul fructelor nu înseamnă și încheierea ciclului de îngrijire a pomilor fructiferi. Pentru o bună producție în anul următor, livada are nevoie . Tratarea-Stropirea pomilor fructiferi: toamna-iarna-primavara (in repaus vegetativ), Specii de pomi (mar, par, cires, gutui, visin) si vita de vie.

Stropiri la pomii fructiferi cu sulfat de cupru. Tratamente fitosanitare de toamna si iarna la pomi si alti arbusti fructiferi si vita de vie, pentru perioada de repaus vegetativ, cu ulei horticol. Tratamentul de toamna este acelasi pentru toti pomii fructiferi si se aplica dupa intrarea in repaus vegetativ (10-Noiembrie).


Pregătirea pomilor fructiferi pentru iarnă.

Pepiniera Cornesti, pomi fructiferi, soiuri pomicole, plantarea pomilor. Toamna , dupa ce cad frunzele , se va face o imbaiere a pomilor cu unul dintre . Pentru a avea pomi fructiferi capabili de recolte bogate este deosebit de important sa aplicam. Cu ce si cand trebuie sa stropim pomii fructiferi. Important pentru această stropire: mugurii să fie în stare dormindă şi.


Procedeul este acelaşi (pomi fructiferi), doar distanţele de plantare şi . De tăieri depinde sănătatea pomilor, longevitatea şi, mai ales, rodirea. Care sunt avantajele plantării de toamnă a pomilor fructiferi .