marți, 23 iulie 2013

Cancer limba poze

Cel mai des, cancerul oral debutează la nivelul limbii sau al planşeului bucal. Aproape toate cazurile de cancer oral sunt caracterizate prin dezvoltarea de . Cancerul de limba si de planseu bucal se desfasoara rapi precum un cancer gastric, si evolueaza intre si luni.

Cancer limba poze - GeneralitatiCancerul oral este un subtip al cancerului capului si gatului si se poate dezvolta in orice zona a cavitatii orale sau orofaringiene. De Dr Ananya Mandal, MD Gura cancer sau cancer al cavitatea. Cele mai multe tipuri de cancer orală începe în limba şi podea de gura de . In stadiile incipiente pacientul nu are dureri, desi putem spune ca este un tip de cancer la vedere: pe buza, pe limba se vede o leziune .

Cele mai multe tipuri de cancer oral încep în limbă. Aproape toate cazurile de cancer oral încep în celulele plate (celulele scuamoase) care . Limba poate deveni victima unor boli dintre care unele foarte grave, cum ar fi cancerul.


De altfel, s-a alcătuit un sinistru clasament al afecţiunilor . Statele Unite ale Americii cancerul de limbă reprezintă din totalul cancerelor diagnosticate anual, în timp ce în Europa acesta reprezintă . Cancer bucal: Tip de cancer ce interesează buzele, planșeul bucal, fața internă a gingiilor sau palatului.