vineri, 26 iulie 2013

Motor electric stivuitor pret

Motor 48V DC 12kw 12000W 15CP 15HP motor electric stivuitor 48V . Stivuitor liza (transpalet electric) de vanzare sau de inchiriat. Motor 48V DC 12kw 12000W 15CP 15HP motor electric stivuitor 48V.

Motoare pentru stivuitor: 2oferte, anunţuri de motoare pentru stivuitor noi si. Faceţi publicitate în secţiunea Top Motoare pentru stivuitor de vânzare: . Doi la mana: nu uita ca un stivuitor sau o masinuta de golf, merg doar.


Importator si distribuitor de motoare electrice pentru stivuitoare, livram oriunde in tara orice model de motor electric pentru orice tip de stivuitor.

Este vorba de un motor electric şi şase baterii montate pe maşină. REMAT care fusese folosit pe un stivuitor pe. Am pus și eu inevitabila întrebare: ”păi unde e motorul electric? Suprataxele pe benzina si motorina fac ca pretul lor sa fie dublu fata de.


Daca esti in cautarea de motoare electrice de stivuitoare, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru motoare . Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar .