luni, 15 iulie 2013

Scuter electric cu 3 roti

PROMOTIA DE PRIMAVARA - CADOU CUREA DE TRANSPORT PE UMAR. Trotineta electrica E-twow Eco cantareste numai 10. Trotineta electrica - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Trotineta Electrica E-twow Master, Negru - E-TMASN - Trotineta adulti. TROTINETA ELECTRICĂ PLIABILĂ E-TWOW reprezintă o excelentă confirmare a muncii inginerilor noştri, a designerilor, a întregii echipe, demonstrând că . Poze cu trotineta electrică e-twow, modelul master. Sorin Sîrbu, un inginer în vârstă de de ani din Craiova, a inventat şi a lansat pe piaţa mondială trotinetele electrice E–twow, iar în ultimii trei .

Cumpără trotineta electrică E-Twow de pe electricmove. TROTINETA ELECTRICĂ PLIABILĂ E-TWOW este primul vehicul ecologic, ușor de folosit cu un design dinamic, proiectat în Romania. Trotineta electrica E-TWOW este o modalitate practica, amuzanta si ecologica de a circula prin traficul urban - afla mai multe despe ea! E-twow este prima trotineta electrica portabila, fiind cel mai economic vehicul din lume construit vreodata.


Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Cu siguranță sunteți familiarizați cu tururile de oraș cu bicicleta sau cu Segway-ul, chiar și în București am văzut când mergeam la Rural . Trotinetele electrice E-twow au fost create si lansate pe piata de un inginer craiovean, in urma cu patru ani.


Noi am avut sansa sa testam un concept 1 romanesc, trotineta E-TWOW (eco si master), care promite sa ne scape de aglomeratie si nervi. Protectie Cablu Motor Trotineta Electrica E-twow - RO_TE_S2_40PROTECTIE CABLU MOTOR TROTINETA ELECTRICA E-TWOW Produsul este livrat de .

Inginerul român Sorin Sârbu a avut ideea de a construi o trotinetă electrică la Craiova şi aşa a apărut compania E-Twow Electric Mobility, . Am dat startul cu Renault Zoe (1 electric) si acum continuam cu un alt vehicul genial pentru mobilitate urbana: trotineta electrica E-TWOW. Da, E-twow este un electric kick scooter (in engleza), trotineta in romana.


Insa din ce am vazut pare destul de stabil pentru un vehicul la 10.