luni, 8 iulie 2013

Material iuta pret

TEXTILA Iasi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta. Practica preturi de fabrica si produce pentru . Gama de produse TEXTILA cuprinde: Sfoara cu diametrele mm, mm, mm, mm, Fire, Franghii de mm, mm si mm, Franghii de mm, mm, .

Panglica iuta cu dantela, cm, model floral empty. Metraj panza de sac Latime: m Compozitie: 1 iuta Culoare : natur PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN METRU LINIAR.


Da, eu inca mai cred ca putem produce lucruri frumoase si la preturi . Culori: alb, maro, mov inchis, nature, orange, rosu inchis (grena), verde inchis.

Pretul este pentru m cu latimea de 50 . PLASA IUTA 6CMX3M la cel mai bun pret acum la Dedeman. Preturile si detaliile sunt valabile pentru magazinul:.

La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale . Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, Cadouri in. Doresti sa fii la curent cu toate ofertele ? SFOARA RUFE Compozitie:material plastic Diferite culori. Preturile pentru personalizari prin serigrafie le puteti gasi tot la noi pe site la. Geanta Desmon simpla din material netesut. Alte detalii: -impletitura iuta piele.


Panza de sac, iuta 1, biodegradabila, higroscopica Panza de sac, iuta 1, biodegradabila,. Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia.