joi, 4 iulie 2013

Flori de iarna denumiri

Ar trebui să iei în considerare plantarea unora din cele plante care infloresc iarna. Aceste plante cu flori îţi vor colora gradina.


PLANTE CU FLORI PE TIMP DE IARNA - Cele mai cunoscute si mai reprezentative flori pentru lunile de iarna sunt Craciunitele.

Exista unele specii de plante de interior ce infloresc iarna, Care sunt cele mai frumoase plante de interior, Care sunt soiurile de plante de . Iarna, gradina intra in repaos si exista extrem de putine plante care-si mai pastreaza vigoarea sau verdeata. Florile perene sunt florile care o data ce au fost plantate in gradina rezista mai multi ani la rand. Ele par pierdute toamna, dar in primavara rasar si infloresc din .

Dalia este o altă floare de toamnă spectaculoasă, atât prin colorit, cât şi prin dimensiune. Cuprinde specii cu dimensiuni de până la metri. Vă oferim tipuri de flori care sunt o opțiune fără pierdere. Mai există şi un soi cu flori albe Campanula portenschlagiana ´White. Deci nu că n-ar rezista la frig, ci că efectele stratului de gheaţă ar . Florile trecute se indeparteaza asa incat sa faci loc altora care urmeaza sa se formeze.


Planta se uda moderat si isi pastreaza frunzisul frumos pana tarziu iarna.