miercuri, 3 iulie 2013

Cea mai rara floare de pe pamant

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, dar cea mai bogata romanca din lume. Listverse iti arata cateva dintre florile incredibil de rare din lume: 1. Este probabil cea mai rara planta care infloreste din lume, fiind cunoscute .

Cea mai mare floare din lume se gaseste in padurile ecuatoriale sin Sumatra si Borneo, Indonezia. Una dintre cele mai rare plante din lume creşte doar pe două stânci din Spania.


Planta are flori bogate în nectar, care cresc foarte aproape de. Florile reprezintă unul dintre cele mai frumoase daruri pe care natura ni le-a.

Este considerată cea mai rară floare de pe pământ, fiind întâlnită . Pentru un top al celor mai rare flori din lume, trebuie sa alegi din peste 270. Este considerata cea mai mare si pe cale de disparitie floare din lume. Brusc, ceva ireal se întâmplă şi bărbatul fuge mâncând pământul. Iată, nu doar cele mai rare flori, ci și cu cele mai interesante.


Este considerată cea mai mare și pe cale de dispariție floare din lume. Este considerată cea mai rară, mare şi pe cale de dispariție floare din lume.


Primavara inseamna flori, inseamna culoare. Florile se disting prin culori splendide, forme surprinzatoare si arome tulburatoare.

Poate cea mai tânără plantă dintre cele mai rare flori din România, garofița Piatra Craiului, are o istorie de aproape 1de ani.