duminică, 4 martie 2012

Sisteme de irigatii

Indiferent ca avem o mica portiune de gazon si o gradina cu flori, pe care le udam periodic sau o amplasare unde cultivam legume, sistemele de irigatii au . Controler de irigatie programabil prin Smartphone sau tableta. Programator pentru sistemele de irigatii rezidentiale.

Acest filmulet va ajuta sa va montati singuri sistemele de irigat fara un ajutor de specialitate. Pentru a avea un sistem de irigare performant şi potrivit, trebuie ales sistemul adecvat pentru situaţia dată din teren, trebuie avute în vedere . Prin aplicatia My Garden folositi programul de proiectare a sistemului Dvs de irigare automata pentru a calcula necesarul de componente ale sistemului potrivit . Irigarea comoda a gazonului cu sistemul de sprinklere GARDENA.

Tinta unui sistem de irigare in mediu de viata este, ca copaci si plante erbacee din gradina noastra pe langa precipitatiile naturale, sa primeasca apa si pe cale . VALVA OPTIONALA ASPERSOR MINIPT MONTAJ TEREN INCLINAT PT. Green Garden este o companie specializata in constructia de sere, a sistemelor de irigare si a acesoriilor pentru agricultura, cat si in distributia de instalatii .