miercuri, 21 martie 2012

Rolete textile pret

Comanda prin e-mail sau fax: rolete textile, rolete cu lant, rolete interioare, rolete ieftine. Roletele textile au preturi diferite in functie de caracteristicile materialelor din care sunt confectionate, respectiv compozitia, densitatea si modelul texturii, precum . Roletele textile sunt solutii simple pentru un design interior modern si functional.

Roletele textile Standard ofera un plus de culoare, la un pret rezonabil. Rolete textile interioare pentru clientii din Bucuresti si din toata tara.


Rulouri simple sau cu caseta, materiale si culori diverse, pentru orice preferinte si buget. Roletele interioare textile creeaza o atmosfera placuta si originala.

Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai . Spune adio roletelor gata facute din magazine,de proasta calitate si pe care trebuie sa le modifici tu ca sa se potriveasca pe . RO rolete textile cu snur (rulouri interioare) MINI, prindere usoara fara gauri in ferestre termopane, culori alb, maro. Rolete interioare Firma SC Dekor telefon 0733. Asiguram prin profesionistii nostrii cu mare experienta . Rulouri interioare la Pret de Producator!


Rolete de interior textile variantele Mini (Sunshine), Glamour, Stil (cu caseta), DayNight (Zebra).