marți, 20 martie 2012

Micro percal lenjerie

Lenjeriile de lux au devenit foarte populare in ziua de astazi, mai ales in conditiile in care studiile arata ca ne petrecem o jumatate din viata in . Cuvantul “percale” deriva din cuvantul persan “pargalah”, care inseamna zdreanta. Insa aceasta lenjerie de pat percale nu are nimic in comun .

Cumpara Lenjerie de pat percale Ralex Pucioasa RX P, XXL online de la eMAG la pret avantajos. Tipuri de tesaturi intalnite la lenjeriile de pat. Tesaturile cele mai intalnite in cazul lenjeriilor de pat sunt: satin, jaquard sau damasc, ranforce, percale si creton.


Printre cele mai frecvente alegeri pentru lenjeria de pat gasim materiale precum percale si satin.

Pentru a putea face diferenta intre ele, trebuie . Mos Craciun – 1lei si transport gratuit! Fiind o tesatura foarte stransa, lenjeria de pat din percale are o textura fina.


Sortare implicită, Sortează după popularitate, Sortează după . Zalau, judet Salaj Adaugat de pe telefon La 15:4 august 201 Numar anunt: 89269232. Zalau, judet Salaj Adaugat de pe telefon La 14:2 aprilie 201 Numar anunt: 89271866. Lenjerie de pat - RL1 2x 2cm - Fancy - Gri petrol - Lenjerie de pat din micro percal; Cearceaf pilota (cm): 2x 200; Doua fete de perna (cm): x.

Piesele de lenjerie de lux pentru femei din linia Rosella sunt facute pentru spirite libere care stiu sa faca o cucerire dintr-o. Lenjerie la oferta zilei la Elefant, cu pret redus, valabil doar astazi, mai. Liefde , de 2x 2cm, din micro percal, . Lenjerie de pat din micro percal; Cearceaf pilota (cm): 2x 200; Doua fete de perna (cm): x 70; Se spala la temperatura maxima de 40ºC; Se calca la .