luni, 5 martie 2012

Capac fonta carosabil pret

Preturi pentru CAPACE DE CAMIN de la 2lei. Caseta gn (gaze naturale)Dedeman Rama rotunda + capac canalizare D4MQD- Dedicat. IGQ si face parte din clasa D4(carosabile), conform UNI EN.

Capacul rotund este realizat din fonta nodulara ductila si este prevazut cu . Capac patrat cu rama patrata din fonta ductila, prevazut cu garnitura si. Capac carosabil clasa D40 cu rama octogonala, inscrisa in cerc ø8mm, cu balama. Capac fonta ductila, patrat, clasa B1Greutate: kg Deschidere: .

Descoperiti capac de canalizare la preturi reduse (produse). Capac si rama din fonta carosabil 25t cu balama Narcis S. Capace carosabile trafic greu si usor din fonta ductila.


Vind tuburi camin canalizare-fintana si capac carosabil trafic greu. Apelati pentru pret la numerele din contact. Capac si rama pentru canalizare exterioara, fabricate din fonta, clasa B125.


Capac canalizare carosabil fonta 40t, d6cu rama si balama . Oferte Capac canalizare camin - Capace Fonta, Canal cablu Cable Cross CAPA,.

Capace carosabile si necarosabile din fonta ductila. Ramele cu capac carosabile sunt folosite ca dispozitive de acoperire si inchidere montate pe. CAPAC FONTA ROTUND a˜8CLASA D(40t ) CAROSABIL VENTILAT. CAPACUL DISPUNE IN INTERIOR DE GARNITURA. Producatori, distribuitori, furnizori - Capac carosabil, RAMA CU CAPAC.


CAPAC FONTA ROTUND CAROSABIL a˜8CLASA C 25t.