miercuri, 14 martie 2012

Cada pe colt cu hidromasaj

Cada cu hidromasaj Nicole, montaj in colt, pe partea stanga, dimensiuni 150X10 fara masca. Cada colt Nausica cu hidromasaj 140x1fara masca.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Cazi cu hidromasaj de colt. Preturi pentru Cazi cu hidromasaj de colt de la 124lei. Termice - Electrice - Sanitare Sanitare.

Căzi de colţ asimetrice cu variante stânga şi dreapta din placă acril sanitar antibacterial. Căzi de colţ simetrice din placă acril sanitar antibacterial. Cada asimetrica de dreapta cu hidromasaj, 1cm, SEPIA. Cada de colt, asimetrica, Rosa II, 1cm.


CADA ACRIL CU HIDROMASAJ ALEGRIA (FARA PANOU,CU SUPORT) (S1), L. Detalii produs; Cada pe colt cu hidromasaj Treesse Slide. Detalii produs; Cada pe colt cu hidromasaj Treesse Asyx.


Cada Gala Trevo cu sistem hidromasaj Sensitive Touch. Cada Gala Trevo este o cada de colt cu linii rotunjite, ceea ce face sa aiba o mai buna utilizare a .

Alegeti gama noastra variata de modele de cazi de baie pe colt, cazi de baie asimetrice, ieftine,vane baie, cu hidromasaj, cazi de baie preturi. Cel mai mare avantaj al cazilor de baie de colt il reprezinta faptul ca sunt usor de amplasat.


Forma lor convenabila face ca efortul depus pentru a ascunde cada . Cazi de baie cu hidromasaj, sisteme de hidromasaj de la jeturi, jeturi, jeturi cu aer cald pot fi montate pe o cada de baie. Avem peste produse in categoria Cazi cu preturi de la 34. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Cazi cu hidromasaj la reducere si in promotii. Vezi cada cu hidromasaj la cel mai bun pret. Cada colt cu hidromasaj si cromoterapie MARTPLAST. Descoperiti cada hidromasaj la preturi reduse (1produse). Cada de baie de colt, cu hidromasaj, cu orificiu. Poate fi achizitionata in variantele: incastrata, fara hidromasaj, cu hidromasaj, cu . Cazi cu hidromasaj oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune . Cada cu hidromasaj si cabina de dus cu aburi Sanotechnik NELA.


Cod articol: SWDimensiuni: 80x170x2cm.