vineri, 30 martie 2012

Pat pliant militar

Acest pat si-a dovedit utilitatea in taberele de antrenament anti-tero si militare, taberele de refugiati si sinistrati. Patul pliant este foarte usor si rapid de montat . Fie ca vrei sa cumperi pat pliant de campanie sau sa afli cat costa patul de camping carpbed esti chiar in locul potrivit.

Pat Pliant de Campanie US- 200xcm Oliv 1440105800RON, Pat Pliant de Campanie US- 210xcm Oliv 1440115800RON, Pat Pliant de . Vand paturi militare de campanie, sunt pliabile si usoare, vin de la armata engleza, dimesiuni: lungime 200cm, latime 77cm, inaltime 20cm, . Pat Pliant de Campanie US 190xcm Coyote.

Super oferta de pret de la Military-Shop pe LocalBiz Vrancea. PAT DE CAMPANIE DEMONTABIL - Culoare: oliv Dimensiune - 195xcm Dimensiune impachetat - 72x17xcm Greutate - 34gr.


Descriere: Pat de campanie, pe structura rezistenta de metal, din doc militar. Pat Pescuit Crapar Camping Militar Campanie Indestructibil Pliabil Super Okazie - 1Lei, Accesorii sport, Accesorii Pescuit. Magazin pentru vanatoare unde gasiti la preturi mici rucsaci genti si paturi pentru campare si camping.


Pat Demontabil Oliv Pat militar de campanie demontabil, rezistent, usor si fiabil.

Pat Pliant US Coyote Pat pliant proiectat pentru a fi folosit in cele mai vitrege . AKM, deosebirea esențială constând în patul pliant. Acestea au ajuns la aerodromul militar în jurul orei 1.