luni, 19 martie 2012

Aspiratoare profesionale injectie extractie

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. HOT-Sabrina-Foam este o masina de extractie cu spuma cu compresor intern.


Karcher – 03– Promotii, Magazin Online produse profesionale de.

Aparate cu Injectie Extractie Karcher de SPALAT COVOARE SI TAPITERIE. Descriere: Aspirator injectie extractie montat pe. Ustensile profesionale de spalat geamuri la inaltime . Aspirator profesional cu injectie-extractie ideal pentru curatare mochetelor si covoarelor,cu un sistem puternic de spumare a detergentului pentru indepartarea .

Aspiratoare profesionale pentru spalat covoare, tapiterii, mochete, gresie. Aspiratoarele injectie-extractie( cu spalare) au rezolvat aceasta problema. Aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie Sprintus SE este un echipament pentru curatenie fiabil si practic ideal pentru curatarea mochetelor, . Cumpara Aspirator cu injectie extractie pt mochete, covoare, tapiterii, FASA, EGO.


Dispune de sistem de inchidere cu carlige profesionale, furtun cu sistem de . Aspiratorul profesional Numatic “all in one” este conceput sa aspire atat ume cat si uscat. Clasicul aspirator “all in one” se dovedeste a fi un ajutor ideal pentru .