joi, 22 martie 2012

Storcator manual de fructe legume si verdeturi

Storcator manual de fructe PRESA CITRICEStorcatorul de fructe manual. Bohmann 7776Destinat pentru prepararea sucului de fructe si legume moi. Storcator fructe+storcator manual si cana electrica.

Storcător manual -presare la rece- pt iarba de grau, fructe şi legume. Z-Star storcător manual prin presare la rece cu un ax melcat.


Storcătorul manual Z-Star este recomandat pentru stoarcerea frunzelor, fructelor şi rădăcinoaselor. Storcator manual de fructe si legume este mica, usoara si compacta astfel incat.

Se obtin astfel sucuri proaspete din legume (frunze de telina, frunze de patrunjel, iarba de grau verde sau alte cereale germinate), fructe moi (mere,piersici, pere etc.). Storcatorul manual Lexen - Healthyjuicer este robust, eficient si ce este mai. MIC PRET lexen healthy juicer storcator manual storcator manual verdeturi . Storcator manual pentru sucurile din iarba preparate acasa. Storcator manual de fructe multifunctional Juicer Consumul de legume si fructe.


Prospect Storcator manual de fructe, legume si verdeturi Aparat manual de stoarcere prin presare. Comanda online cu livrare la domiciliu - Farmacia .