vineri, 16 martie 2012

Cartus ceramic baterie kludi

Cartusul ceramic Grohe de 46mm se foloseste la bateriile de cada si dus. Cartus ceramic mm baterii monocomanda-46048000.

Cartusul ceramic Grohe de 56mm cod 463860se foloseste pentru bateriile de cada si are garantie ani. Tip produs, Cartus ceramic baterii sanitare Grohe. Daca dupa mai multi ani observam un firicel de apa care curge sub manerul unei baterii pe bila inseamna .

Baterii de lavoar şi de bucătărie: curge foarte puţină apă. Menţionăm că nu pot fi înlocuite părţi individuale din cartuşul ceramic. Am o baterie de lavoar Grohe Eurosmart la care trebuie sa schimb cartusul ceramic.


Am constatat ca ma costa mai mult decat bateria . Ma gandeam in felul urmator: daca se rezolva cu schimbarea cartusului ceramic voi avea bateria pentru mai . In bateriile amestecatoare monocomanda, in loc de garniturile de cauciuc se folosesc asa-numitele cartuse care indeplinesc doua functii in . Bateria lavoar Kludi Q-Beo contine: Â Â Maner plin. Cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte.

Pachet baterii si set dus pentru baie Kludi Zenta HU9012. Baterie monocomanda pentru lavoar Rena ZS54803-3cu cartus ceramic mm. Bateria pentru dus Kludi Mx 3371005este caracterizata de un maner decupat, cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte si protectie impotriva fluctuatiilor de . Baterie monocomanda pentru dus Smart ZS54802S-3cu cartus ceramic mm. Placa aparenta monocomanda pentru dus incastrat Kludi Logo.


Bateriile de bucatarie KLUDI cu cartus ceramic pentru bucatari moderne sau clasice. Toate bateriile de bucatarie sunt disponibile si in varianta din inox. Cartuş ceramic baterii Grohemmceramic, cu sistem de etanşare pentru baterii lavoar şi bideu monocomandă Detalii despre Cartus ceramic Grohe 35mm .