joi, 15 martie 2012

Cantina sociala ploiesti

Centru Preparare si Distributie Hrana cu sediul in Ploiesti, str. Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti, aduce la cunostinta publica faptul ca incepand cu data de 01.


RegulamenteDespre noi - Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieştiasscploiesti.

Pagini similareAdministratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti a fost infiintata in anul 200. Cantina de Ajutor Social si a Directiei Protectie Sociala.


SERVICIUL AJUTOARE SOCIALE, ALOCATII SI ANCHETE SOCIALE Str. RELATII CU PUBLICUL CANTINA DE AJUTOR SOCIAL: Marti, Miercuri: .

Cantina ajutor social ploiesti - Ploiesti. Primaria municipiului Ploiesti, prin Administratia Serviciilor Sociale Comunitare, informeaza cetatenii cu domiciliul. De aceea si numarul persoanelor care apeleaza la cantina sociala pentru a primi. Cei 9de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social din Ploiesti au primit . Primaria Municipiului Ploiesti informeaza ploiestenii ca s au modificat. Rezultate pentru Cantina în Ploieşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact,.


Institutii, sociala, asistare, asistenta, Copii, cantina, CANTINE DE . Aleșii locali ploieșteni propun un nou regulament pentru Cantina de Ajutor Social. Crochete din pește, cozonac cu nucă și cacao și telemea de vacă sunt câteva dintre produse .