miercuri, 7 martie 2012

Gratar disc tractor

Discuri pentru gratare, confectionate din foie de disc pentru tractor. Disc gratar diametru cm Este din taler pentru discuri de tractor, talerul este nou vine cu un strat de vopsea neagra eu il slefuiesc mai ramane ca dvs. Disc Gratar DISC GRATAR Ce e Disc Gratar ?

Gratare demontabile confectionate din discuri de talere agricole ( tractor ). Oferim garantie in ce priveste calitatea si autenticitatea produsului (este disc de tractor agricol). Daca produsul nu va multumeste il puteti returna in zile si veti . Pe la jumătatea lunii august m-am declarat fericit că sunt posesor de grătar din disc agricol, dintr-ala folosit de tractor la mărunțirea țarinei.

Gratar disc picnic din taler agricol cu diametrul de cm = 1lei sau cm = 1lei. Cap bara tractor U6Acum zile Preţron. Discul asta nu este nimic altceva de cat un disc ce se gaseste la utilajele agricole de discuit.


Adica utilajele acealea care se agata de tractor si ajuta la. Eu, din considerente de colesterol, prefer gratarul, dar nu ma dau in .